Kesätyöhakumme on käynnissä; hakuaika 28.2.2018 saakka

Oletko kiinnostunut oppimaan uutta?

tule Kesätöihin miprolle

Tarjoamme monipuolisia kesätyömahdollisuuksia eri alojen ja opintojen eri vaiheissa oleville AMK- ja korkeakouluopiskelijoille. Kesätyötehtäväsi voi liittyä

  • automaatio- ja sähkösuunnitteluun
  • ohjelmointiin
  • erilaisten työkalujen käyttöönottoon
  • tietohallintoon ja -liikenteeseen
  • projektinhallintaan
  • hallintoon.

Kesätyötä on tarjolla opiskelijoille koko kesäksi tehtävästä riippuen Mikkelin, Oulun ja Espoon toimipisteissämme.

Kesätyö on erinomainen tilaisuus saada käytännön kokemusta työelämästä ja oman alan töistä; ehkä se auttaa myös hahmottamaan tulevaa opintopolkua. Haluamme, että kesätyöntekijämme saavat mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja oppia työssä. Tämän varmistamme hyvällä perehdyttämisellä ja tuella, jota saat työkavereilta. Tehtävien vaatimustaso ja vastuusi kasvavat sitä mukaa, kun olet osoittanut taitosi ja hoitanut annetut tehtävät kunnialla loppuun.

Kesätyö voi olla alku Mipro-uralle: osa kesätyöntekijöistämme jatkaa syksyllä tuntitöissä opiskelun ohella tai tulee tekemään opinnäytetyötään meille. Kesätyö voi olla myös alku valmistumisen jälkeiselle työuralle Miprossa.

Käy perehtymässä miprolaisten urapolkuihin nettisivuillamme.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen career@mipro.fi 28.2.2018 mennessä.


Mipro on turvallisuuteen ja ympäristötekniikkaan erikoistunut asiantuntijayritys. Kehitämme ja toimitamme kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja rautatie- ja metroliikenteen ja teollisuuden turvallisuuden hallintaan sekä vesi- ja energiahuollon prosessien ohjaukseen ja valvontaan. Asiakkaitamme ovat Liikennevirasto, HKL ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja haemme kasvua kansainvälistymisen kautta.

Projektitoimitukset, järjestelmäsuunnittelu ja ohjelmointi sekä elinkaarenhallintapalvelujen tuottaminen ovat päivittäistä työtämme.

Mipro on yritys, jossa arvostetaan osaamista ja kykyjä. Työllistämme yli 100 alan ammattilaista. Heidän joukossaan on sekä uransa alkuvaiheessa olevia nuoria että kokeneita konkareita. Tarjoamme haasteita molemmille: monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia luoda uraa kansainvälistyvässä ja dynaamisessa yrityksessä.