MIPRO REGO -tilannekuvajärjestelmä

MIPRO REGO -tilannekuvajärjestelmä

HALLITSE JA JOHDA – KESKITY OLENNAISEEN

Mipro REGO on paikkatietojärjestelmään (GIS Geographic Information System) perustuva tilannekuvajärjestelmä, joka yhdistää eri järjestelmien tilannetiedon ja ihmisten päättelykyvyn. Selkeän ja helposti hyödynnettävän tiedon merkitys korostuu erityisesti silloin, kun prosessissa sattuu jotakin odottamatonta.

Mipro REGO kerää tietoa olemassa olevista järjestelmistä, analysoi ja käsittelee tietoja ja esittää ne helposti käytettävässä muodossa luoden näin pohjan paremmalle päätöksenteolle sekä tehokkaammalle viestinnälle.

OMINAISUUDET

Esittää keskeiset tiedot karttanäkymässä.

Kerää ja yhdistää tietoja olemassa olevista järjestelmistä kuten paikkatieto-, omaisuudenhallinta- ja turvajärjestelmistä, IoT-ratkaisuista ja antureista.

Analysoi kerätyn tiedon ja visualisoi sen avulla nykyisen tilanteen ja rakentaa tulevaisuuden ennakointimalleja.

Konfiguroi ja generoi automaattiset hälytykset kerätyn ja käsitellyn tiedon pohjalta.

Korostaa ja viestii mielenkiintoisia tapahtumia organisaation sisällä.

OPERAATIOKESKUKSESSA HALUAMME NIMENOMAAN PANOSTAA HÄIRIÖTILANTEIDEN ENNAKOINTIIN, VARAUTUMISEEN SEKÄ NOPEAAN REAGOINTIIN

– MATTI UUSINARKAUS, VR GROUP OPERAATIOKESKUS

PILVIPOHJAINEN OHJELMISTO

Mipro REGO on SaaS-ratkaisu (software-as-a-service), jota voi käyttää milloin tahansa, missä tahansa. Järjestelmä skaalautuu tarvittaessa nopeasti tuhansien käyttäjien tarpeisiin. Mipron asiantuntijat hallitsevat ohjelmistopäivitykset ja järjestelmän ylläpidon.

TURVALLINEN JA YKSITYINEN

Mipro REGO on toteutettu turvallisuutta ajatellen. Järjestelmä huolehtii, että asiakkaiden tiedot ovat asianmukaisesti varmistettu ja luvaton pääsy tietoihin on estetty.

KEHITYSPALVELUT

Mipro REGO on täysin räätälöitävissä asiakastarpeen mukaan. Räätälöinnissä suosimme ketterää Rapid Prototyping -mallia, joka etenee käyttökokemus edellä. Paras tulos syntyy, kun loppukäyttäjät kommentoivat ratkaisut tuoreeltaan, jopa useita kertoja päivässä.

EDUT

  • Käyttäjät voivat keskittyä ongelman ratkaisuun valvonnan sijasta.
  • Antaa enemmän aikaa reagoida ja toimia poikkeustilanteissa
  • Auttaa päätöksenteko-prosesseissa.

HELSINGIN METRON ASETINLAITE 2016-2019

Metrolinjan asetinlaitejärjestelmä ja käytönohjausjärjestelmä otettiin käyttöön yhden viikonlopun mittaisen liikennekatkon aikana 11.-13.1.2019.

VR GROUP OPERAATIO-KESKUS: MIPRO REGO -TILANNEKUVAJÄRJESTELMÄ

Mipro ja VR Group ovat kehittäneet kiinteässä yhteistyössä GIS-pohjaista tilannekuvajärjestelmää yhtymän operaatiokeskukseen.