GLXS – Global Level Crossing Safety Symposium 2016

Mipro osallistui kansainväliseen tasoristeysseminaariin Global Level Crossing Safety Symposium (GLXS) 13. – 16.6.2016, joka järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. GLXS-seminaari järjestetään joka toinen vuosi ja tämä oli 14. tapahtuma. Suomen seminaaria isännöi Trafi, Liikenteen turvallisuusvirasto.

GLXS-seminaari kokoaa yhteen niin tieliikenteen kuin rautateidenkin alan toimijat, tutkijat, suunnittelijat, konsultit sekä turvallisuutta valvovat viranomaiset, jotka jakavat seminaarissa parhaita käytäntöjä tasoristeysturvallisuuden parantamiseksi. Tämän vuoden seminaarissa oli paikalla runsaat 100 osallistujaa useasta Euroopan maasta sekä muista maanosista. Ohjelma sisälsi noin 30 tutkijoiden ja turvallisuusviranomaisten pitämää asiantuntijaluentoa.

Mipro esitteli seminaariin liittyvässä näyttelyssä MiSO LC -tasoristeyslaitoksen ohjausjärjestelmää, muita turvallisuuteen liittyviä järjestelmäratkaisujaan sekä karttapohjaista Mipro REGO -tilannekuvapalvelua. Mipro on toimittanut tasoristeysjärjestelmiä vuodesta 1995 lähtien pää- ja paikallisradoille sekä ratapihoille. Olemme tehneet yli sata asennusta julkiseen rataverkostoon.

Asetinlaitejärjestelmämme on Liikenneviraston hyväksymä ja täyttää SIL4-tason vaatimukset CENELEC-standardien EN 50126, EN 50128 ja EN 50129 mukaisesti.