Hyvää joulua!

Haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulun aikaa sekä kiittää kuluneesta vuodesta 2020!

Tänä vuonna päätimme lahjoittaa joulukortteihin ja joululahjoihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Näin koronavuonna avuntarve monessa perheessä on korostunut entisestään. Tämän vuoksi hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui Ensi- ja turvakotien liitto, joka on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö. Liitto auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. Se tukee vuosittain yli 16 000 henkilöä – joista lapsia on jopa 5 500.

Voit lukea lisää Ensi- ja turvakotien liiton toiminnasta, sekä selvittää miten juuri sinä voit auttaa, vierailemalla heidän internetsivuillaan alla olevan linkin kautta.

Ensi- ja turvakotien liitto


Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Kasvavan yrityksen kotipaikka on Mikkeli, ja yhtiö toimii globaaleilla markkinoilla. Yhtiön asiakkaita Suomessa ovat esimerkiksi Väylävirasto, HKL ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.