Mipro Eesti OÜ on liittynyt osaksi Viron vesilaitosyhdistystä

Mipro Eesti OÜ on liittynyt osaksi Viron vesilaitosyhdistystä (EVEL – Eesti Vee-ettevõtete Liit).  EVEL on valtakunnallinen vapaaehtoinen yhdistys, joka koostuu vesihuolto- ja viemäröintipalveluja tarjoavista vesiyhtiöistä sekä muista toimialaan liittyvistä yrityksistä. EVELiin kuuluu 44 vesiyhtiötä ja 28 vesihuoltoalaan liittyvää yritystä.

Jäsenyys EVELissä antaa Miprolle erinomaisen mahdollisuuden tulla kuulluiksi ja nähdyiksi Viron vesihuoltotoiminnassa muun muassa osallistumalla EVELin kuukausikokouksiin ja ottamala osaa erilaisiin työryhmiin. Osallistuminen EVELiin on uusi askel Mipro Eesti OÜ toimintojen laajentamisessa vesihuoltoalalla Virossa.

Kuva: Kartta vesilaitoksista Virossa. © EVEL 2020.

”Mipro on ollut Virolaisten rautatietoimijoiden kumppani turvallisuudessa jo vuosien ajan. Nyt haluamme palvella myös Virolaisia vesialan toimijoita, aivan kuten Suomessa olemme tukemassa kymmeniä vesilaitoksia heidän automaatio- ja tietojärjestelmätarpeissaan.”, kertoo Mipron Vesi- ja energialiiketoiminnan johtaja Aleksi Ikonen.

Yhteydenotot ja lisätietotiedustelut vesi- ja energiatoimialan tulevaisuudesta Virossa voi osoittaa liiketoimintajohtaja Aleksi Ikoselle, aleksi.ikonen@mipro.fi


Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Kasvavan yrityksen kotipaikka on Mikkeli, ja yhtiö toimii globaaleilla markkinoilla. Yhtiön asiakkaita Suomessa ovat esimerkiksi Väylävirasto, Kaupunkiliikenne Oy ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.