Mipro etenee ilmastotavoitteissaan vaihtamalla päästöttömään sähköön

Päästöttömään CO2-vapaaseen sähköön vaihtaminen on konkreettinen teko, joka tukee ilmastotavoitteita. Energiayhteistyössä Lumme Energian kanssa Mipro Oy:n pääkonttorille Mikkeliin toimitettava vihreä sähkö on alkuperävarmennettua pohjoismaista vesisähköä.

Yrityksenä, jonka toimialana on turvallisuus, ymmärrämme vastuumme ja vaikutukset tuottaessamme turvallisia ja toimivia ratkaisuja joukkoliikenteeseen ja puhtaan veden tuotantoon. Tämän vuoksi siirtyminen käyttämään 100 % vihreää sähköä onkin luonnollinen tapa toimia esimerkillisesti ympäristön puolesta.

Olemme sitoutuneet huomioimaan ympäristön kaikissa toiminnoissamme ja siirtyminen päästöttömään, uusiutuvaan energiaan on jälleen yksi virstanpylväs kestävän kehityksen tiellä. Voimme olla näin myös esimerkkinä ja rohkaista muitakin tekemään vastuullisia valintoja energiahankinnassaan” Mipro Oy:n toimitusjohtaja Anssi Laakkonen kertoo.

Olemme äärettömän tyytyväisiä energiayhteistyöstä Mipron kanssa, sillä jaamme yhteisen arvopohjan ja aidon halun rakentaa vastuullista ja ympäristöystävällistä tulevaisuutta” Lumme Energian tuote- ja avainasiakaspäällikkö Juha Parviainen iloitsee.Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Kasvavan yrityksen kotipaikka on Mikkeli, ja yhtiö toimii globaaleilla markkinoilla. Yhtiön asiakkaita Suomessa ovat esimerkiksi Väylävirasto, HKL ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.