Mipro Oy nimittää raideliikenteen sekä vesi- ja energiahuollon järjestelmille liiketoimintajohtajat

Mipro Oy on nimittänyt liiketoimintajohtajiksi Jari Pylväsen sekä Aleksi Ikosen. Nimitykset astuvat voimaan välittömästi.

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka on mukana kehittämässä turvallista, taloudellista ja toimivaa raideliikennettä sekä vesi- ja energiahuoltoa. Mikkelistä lähtöisin oleva yritys toimii kansainvälisesti ja työllistää yhteensä noin 150 tekniikan alan asiantuntijaa neljässä eri toimipisteessä Suomessa ja Virossa.

Jari Pylvänen, joka on toiminut Miprolla aikaisemmin myyntijohtajana, vastaa nyt Mipron raideliikennejärjestelmien liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä Business Unit Director, Rail -nimikkeellä.

Aleksi Ikonen, joka on toiminut Miprolla VEJ -liiketoiminnan projektitoimiston päällikkönä, vastaa nyt vesi- ja energiahuollon järjestelmien liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä Liiketoimintajohtaja, VEJ -nimikkeellä.

Lisätietoja:

Anssi Laakkonen
Toimitusjohtaja
Mipro Oy
anssi.laakkonen@mipro.fi
+358 400 401 972

Jari Pylvänen
Business Unit Director, RAIL
jari.pylvanen@mipro.fi
+358 40 533 2535

Aleksi Ikonen
Liiketoimintajohtaja, VEJ
aleksi.ikonen@mipro.fi
+358 44 749 1272


Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Kasvavan yrityksen kotipaikka on Mikkeli, ja yhtiö toimii globaaleilla markkinoilla. Yhtiön asiakkaita Suomessa ovat esimerkiksi Väylävirasto, HKL ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.