Nimitysuutisia

Mipro Oy:n liiketoimintayksiköissä on tehty seuraavat, voimaan astuneet nimitykset.

Raideliikenne:

Projektitoimiston päälliköksi on nimitetty Vesa Häkkinen. Vesa siirtyy tehtävään Vesi- ja energiahuollon järjestelmät -liiketoimintayksikön toimituspäällikön tehtävästä. Hän on pitkän Mipro-uransa aikana toiminut myös useissa toiminnalliseen turvallisuuteen sekä raideliikenteeseen liittyvissä tehtävissä. Raideliikenne-liiketoiminnan myynnistä vastaa myyntijohtaja Jari Pylvänen.

Vesi- ja energiahuollon järjestelmät:

Aleksi Ikonen on nimitetty toimituspäälliköksi. Aleksi siirtyy Vesa Häkkiseltä vapautuvaan tehtävään liiketoimintayksikön sisältä, missä Aleksi on työskennellyt vuodesta 2016 alkaen erilaisissa tuote- ja projektitehtävissä. Liiketoimintayksikön palvelupäällikkönä toimii Timo Kakko ja myynnistä vastaa myyntipäällikkö Aki Muinonen.


Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Kasvavan yrityksen kotipaikka on Mikkeli, ja yhtiö toimii globaaleilla markkinoilla. Yhtiön asiakkaita Suomessa ovat esimerkiksi Liikennevirasto, HKL ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.