Olemme mukana InnoTrans 2016 -messuilla

Mipro on mukana InnoTrans 2016 -messuilla Berliinissä 20.-23. syyskuuta. InnoTrans on rautatiealan merkittävimpiä maailmanlaajuisia tapahtumia ja järjestetään joka toinen vuosi.

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme ja keskustelemaan ajankohtaisista rautatiehankkeista ja alan tulevaisuuden näkymistä.

InnoTrans 2016 -messujen erityisteemana haluamme kertoa

  • mittavan Länsimetro-hankkeen toteutuksesta haasteellisen aikataulun puitteissa
  • uudesta dynaamisesta Mipro REGO -tilannekuvapalvelustamme, joka on suunniteltu kriittisen infrastruktuurin turvallisuuden ja tiedon hallintaan.

Mipro toimittaa asetinlaite- ja käytönohjausjärjestelmät sekä matkustaja-informaatiojärjestelmän Länsimetron uudelle ratalinjalle Ruoholahdesta Matinkylään. Ratalinja on 14 kilometriä pitkä ja sisältää kahdeksan uutta asemaa: asemat ovat Helsingissä Lauttasaari ja Koivusaari sekä Espoossa Keilaniemi, Aalto-yliopisto, Tapiola, Urheilupuisto, Niittykumpu ja Matinkylä.

Mipro REGO on karttapohjainen tilannekuvaratkaisu, joka yhdistää paikkatiedon (GIS Geographic Information), reaaliaikaisen prosessinohjaustiedon sekä ihmisälyn. Tämä luo pohjan paremmalle päätöksenteolle sekä tehokkaalle ja turvalliselle toiminnalle.

Visit us at our stand 205 in hall 4.2