Olemme mukana TRAKO 2017 -messuilla

Mipro on mukana TRAKO-messuilla Gdanskissa Puolassa 26.-29. syyskuuta. TRAKO on yksi rautatiealan suurimpia tapahtumia Itä- ja Keski-Euroopassa ja järjestetään joka toinen vuosi.

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme ja keskustelemaan ajankohtaisista rautatiehankkeista ja alan tulevaisuuden näkymistä.

Mipro on vahvasti kasvava kansainvälistymiseen ja tuotekehitykseen panostava yritys. Kansainvälistymisen tueksi olemme muun muassa perustaneet toimiston Varsovaan Puolaan.

Mittavat toimitusprojektimme ovat osoitus kilpailukyvystämme ja teknisestä osaamisestamme, jotka täyttävät raideliikenteen tiukimmatkin vaatimukset.
Esimerkkejä laaja-alaisista raidehankkeistamme ovat Helsingin metron turvalaitehanke ja Niiralan, Kotka Kotolahti-Mussalon ja Vainikkalan ratapihojen modernisointihanke, jotka ovat parhaillaan käynnissä. Länsimetron turvalaitehanke ja Kokkola-Ylivieska-kaksoisraidehanke valmistuvat syksyn aikana.

Tervetuloa osastollemme nro. 16 halli G

Kerromme mielellämme viimeisimmistä kehityshankkeistamme, joilla varmistamme, että järjestelmämme vastaavat asiakkaan vaatimuksia. Visit us at our stand 16 in hall G