Oppilaitostapahtumien kiertueemme jatkuu; vuorossa DuuniDay LUT-yliopistolla

Teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Yksi keino tavoittaa nuoria ja kertoa heille yrityksestämme ja mahdollisuuksista luoda uraa meillä on osallistuminen oppilaitosten rekrytointitapahtumiin. Olli K. ja Olli N. ovat paikalla DuuniDayssa kertomassa Mipron tarjoamista mahdollisuuksista.

Tervetuloa osastollemme 3B2!

Haemme eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin, Espooseen ja Ouluun. Erityisesti sähkö- ja automaatiotekniikka ja ohjelmointi ovat aloja, joille tarvitsemme jatkuvasti tekijöitä.

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita henkilöitä sekä kesätyöhön että vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta lopputyöntekoon. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: career@mipro.fi

Tutustu miprolaisten urapolkuihin nettisivuillamme: Ura Miprolla. Kesätyö tai opinnäytetyö on ollut monelle alku valmistumisen jälkeiselle työuralle.


DuuniDay-tapahtumasta haemme tulevaisuuden ammattilaisia tai jo alan asiantuntijoita muun muassa ohjelmistokehitykseen. Lue lisää alla olevasta linkistä.

Your partner in safety.

Lisätietoa tapahtumasta täältä.


DuuniDay-tapahtuman jälkeen olemme mukana mm.

  • Jyväskylän AMK:n Työpäivillä Dynamossa
  • Jyväskylän AMK:n Työpäivillä pääkampuksella