Oppilaitostapahtumien kiertueemme käynnistyy TalentIt:stä!

Olemme mukana TalentIt-tapahtumassa Aalto yliopiston Otaniemen kampuksella 1.11.2018. Tule tapaamaan edustajiamme osastolle 60.

Teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Yksi keino tavoittaa nuoria ja kertoa heille yrityksestämme ja mahdollisuuksista luoda uraa meillä on osallistuminen oppilaitosten rekrytointitapahtumiin. Niko, Outi ja Tiia ovat paikalla TalentIt-tapahtumassa.

Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle 60!

Haemme eri alojen osaajia monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin, Espooseen ja Ouluun. Erityisesti sähkö- ja automaatiotekniikka ja ohjelmointi ovat aloja, joille tarvitsemme jatkuvasti tekijöitä.

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita henkilöitä sekä kesätyöhön että vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta lopputyöntekoon. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: career@mipro.fi

Tutustu miprolaisten urapolkuihin nettisivuillamme: Ura Miprolla. Kesätyö tai opinnäytetyö on ollut monelle alku valmistumisen jälkeiselle työuralle.


TalentIt-tapahtumasta haemme erityisesti tulevaisuuden ammattilaisia tai jo alan asiantuntijoita ohjelmistokehitykseen. Lue lisää alla olevasta linkistä.

Your partner in safety.


TalentIt-tapahtuman jälkeen olemme mukana mm.

  • LUT-yliopiston DuuniDayssä
  • Jyväskylän AMK:n Työpäivillä Dynamossa
  • Jyväskylän AMK:n Työpäivillä pääkampuksella