TRAKO 2017 – kiitos käynnistä osastollamme!

TRAKO-messujen suosio yhtenä Euroopan merkittävimpänä raideliikenteen tapahtumana kasvaa: järjestyksessä 12. messut keräsivät paikalle 700 näytteilleasettajaa 25 maasta.

Meille TRAKO oli erinomainen tilaisuus tavata yhteistyökumppaneitamme ja rautatie- ja metroliikenteen eri alojen toimijoita: kiitos kaikille osastollamme kävijöille!

Messut ovat myös erinomainen tilaisuus hakea ja esitellä uusia innovatiivisia ratkaisuja. Me panostamme vahvasti teollisten pilvipohjaisten järjestelmien kehittämiseen ja uskomme, että ne ovat tulevaisuudessa entistä suuremmassa roolissa raideliikenteen infrastruktuurin hallinnassa.

Osastollamme oli esillä uudet Mipro Industrial Cloud -tuoteperheen tuotteemme Mipro REGO, Mipro VIVO ja Mipro ARGO. Demolaitteiston avulla esittelimme myös liikenteenhallintajärjestelmäämme ja sen simulaattoritoimintoja sekä kerroimme viimeisimmistä rautatie- ja metrohankkeistamme.

Toivottavasti onnistuimme tarjoamaan osastollamme kävijöille mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa sekä miellyttävän ja viihtyisän ympäristön kuulumisten vaihtoon.

Kiitämme mielenkiinnosta yritystämme kohtaan. Otathan yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää! Visit us at our stand 16 in hall G