Oikeasti tärkeitä asioita – yhdessä parhaiden kanssa

Miprossa teemme työtä, joka vaikuttaa ihan tavallisten suomalaisten elämään. Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä, jotka koskettavat arjen perusasioita – turvallista liikennettä ja puhdasta vettä. 

Mipro on dynaaminen ja joustava työnantaja, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä osaavien esihenkilöiden ja ammattitaitoisten sekä mukavien kollegoiden kanssa. Meille on tärkeää, että voit luottaa vakaaseen työpaikkaan ja nauttia työstäsi. Haluamme työnantajana varmistaa, että voit menestyä ja kukoistaa työssäsi ja pääset tekemään sitä missä olet parhaimmillasi. 

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, jotka tukevat sinua työssä jaksamisessa. Työssämme ilmapiiri on lämmin ja ystävällinen, ja autamme toinen toisiamme; olemme yhteisö. Mipro on myös monimuotoinen työpaikka, jossa arvostetaan eri kansallisuuksia ja taustoja. Työskentelemme sujuvasti suomen ja englannin kielellä. 

Jos sinunkin intohimosi on luoda yhteiskunnallisesti tärkeitä asioita, tarkista alta avoimet työpaikkamme ja ota ensimmäinen askel lähemmäs merkityksellistä työtä lähettämällä hakemuksesi jo tänään.

Avoimet työpaikat

Mipron liiketoiminnot tarjoavat monipuolisia työmahdollisuuksia monelta eri osaamisalalta. Meillä voit tulla ohjelmoimaan liikenteenohjausjärjestelmiä, suunnittelemaan vesilaitosten prosessinohjausta tai vaikkapa suunnittelmaan kokonaisen turvalaitejärjestelmän rakennetta. Mahdollisuuksia on monia! Mielenkiintoisten tehtävien lisäksi joustavat etätyömahdollisuudet mahdollistavat työn tekemisen paikkakuntariippumattomasti. 

Avoimet hakemukset

Tutustu tehtäviimme

Ohjelmistokehittäjä

Miprolla ohjelmistokehittäjät työskentelevät kahden viikon sprinteissä, joita ohjaa SCRUM-menetelmä. Tiimi tekee läheisesti yhteistyötä ja he seuraavat etenemistä päivittäisissä palavereissa. Sprinttien lopussa on tarkastelutilaisuudet, joiden avulla tiimi voi arvioida saavutuksiaan ja kehittää prosessiaan. 

Tiimityöskentely oli ensisijaisen tärkeää myös, kun työuransa järjestelmäasiantuntijana aloittanut Annika siirtyi Miprolla ohjelmistokehittäjäksi TMS tiimiin. Seniorikehittäjät mentoroivat Annikaa ja auttoivat häntä perehtymään uuteen tehtävään ja hyödyntämään intohimoaan ohjelmistokehitykseen. Hän näkeekin tiimin avun erittäin tärkeänä oman uran kehitysvaiheessa. Hänen mielestä työskentelykulttuuri on avoin ja kannustava ja hän rohkaiseekin aloittelevien ohjelmistokehittäjien pyytämään apua ja kysymään kysymyksiä aina tarvittaessa. Hän kannustaa muita, jotka harkitsevat ohjelmistokehittäjän uraa, hakemaan rohkeasti Miprolle. 

Myyntikoordinaattori, RAIL

Myyntikoordinaattorina työskentelevän Johannan työ on monipuolista. Päivästä riippuen se saattaa sisältää muun muassa tarjouspyyntöjen valmistelua markkinatutkimuksen tekemisestä aina hankintapäätöksen valmisteluun saakka, materiaalien keräämistä ja niistä huolehtimista, tarjouspyyntödokumenttien keräämistä, eri vaiheiden myyntidokumenttien tekemistä ja seuraamista sekä myynnin seuraamista SalesForcesta. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä tiimin kanssa, johon kuuluu Account Managereita, Solution Managereita sekä myyntijohtaja.

Mipron työyhteisö on kokonaisuudessaan kunnioittava ja läheinen; työntekijöillä on vapaus työssä ja tehdä asioita itse parhaaksi näkemällä tavalla. Esimiestyö on aina entisestään parantunut ja jos on itse joutunut tekemään pitkiä päiviä, niin joustoa tulee myös toiseen suuntaan.

Johannan mielestä tällaisessa liiketoimintaympäristössä työskentely on hyvin erityislaatuista ja myös myyntitiimillä pitää olla kattava tietotaito alasta. Samanaikaisesti, nimenomaan tuo haastava myynnin kenttä tuo työhön uudenlaisia ulottuvuuksia ja joka päivä, jokaisesta tarjouksesta, oppii jotain uutta.

MyAcademy

MyAcademy on räätälöity kokonaisuus koulutuksia, valmennuksia, webinaareja ja verkkokursseja Mipron henkilöstön tarpeeseen​. MyAcademy varmistaa Mipron strategian toteutumisen Talent-näkökulmasta ja kartuttaa henkilöstön osaamispääomaa. Tarjonta perustuu prosessinomistajien määrittelemiin osaamisvaateisiin ja -tarpeisiin.

Suomessa ei ole tällä hetkellä rautatieteknologiaan erikoistunutta oppilaitosta, josta valmistuisi valmiita raidealan asiantuntijoita. Tämän vuoksi yksi hyvä lisä osaamisen hankinnassa on hyödyntää toimivia rekrytoivia koulutusohjelmia. Olemme vuosien mittaan todenneet, että uusia, asiantuntevia tekijöitä alalle saadaan, kun hiomme timantit itse, yhteistyössä asiantuntevan koulutuskumppanin kanssa. MyAcademy tuottaa yhtenä palvelunaan yhteistyössä ulkoisen koulutuksen tarjoajan kanssa Mipron liiketoiminnoille räätälöityjä koulutusohjelmapalveluita.

Urapalvelut

Miprossa saat vaikuttaa omaan kehitykseesi ja luoda urapolkua kohti omannäköistäsi työelämää. Mipron sisäinen koulutustoiminto, MyAcademy, tukee sinua ammatillisen kehittymisen matkalla tarjoamalla räätälöityä perehdytystä, koulutusta ja valmennusta. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja strateginen osaamisen kehittäminen on meille kunnia-asia, sillä ymmärrämme sen merkityksen henkilöstön työhyvinvointiin. Merkityksellisyyden kokeminen työssä sekä motivoiva yrityskulttuuri puolestaan heijastavat hyvää työnantajamielikuvaa. Panostamme työntekijäkokemukseen tarjoamalla mahdollisuudet itsensä kehittämiseen ja kasvuun, yhteenkuuluvuuden tunteeseen sekä toisten auttamiseen. 

Mipron henkilöstötiimi auttaa sinua urasi kaikissa vaiheissa, perehdytyksestä lisäkouluttautumiseen tai eläköitymiseen. Olemme täällä henkilöstöämme varten.