TRAKO 2023: Gdansk, Puola

TRAKO 2023 on yksi Euroopan merkittävimmistä rautatiealan näyttelyistä ja konferensseista, joka järjestetään Gdanskissa, Puolassa 19. – 22. syyskuuta. Kahden vuoden välein järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen rautatiealan keskeiset toimijat, kuten valmistajat, toimittajat, operaattorit, viranomaiset ja alan asiantuntijat, esittelemään viimeisimmät edistysaskeleet, innovaatiot ja trendit rautatiealalla.

Kiitos vierailusta

Haluamme kiittää vierailustasi Trako 2023 – messuilla viime viikolla. Viikko oli täynnä mielenkiintoisia keskusteluita ja odotamme innolla yhteydenpitoa ja tulavaisuuden mahdollisuuksia.

Vielä kerran kiitos, että teitte Trako 2023:sta ikimuistoisen ja toivottavasti nähdään taas seuraavassa Trakossa vuonna 2025!

TRAKO numeroina

Ratkaisumme rautatie- ja metroliikenteeseen

RAUTATIERATKAISUT

METRORATKAISUT

Mipron tiimi TRAKO 2023 messuilla

Asiantunteva tiimimme on valmiina vastaanottamaan teidät ja vastaamaan kysymyksiinne koko messujen ajan. Tule keskustelemaan kanssamme rautatiealan haasteista ja mahdollisuuksista sekä tutustumaan tuotteisiimme, jotka ovat suunniteltu lisäämään liikenteen turvallisuutta ja tehokkuutta.

Jos haluat tavata messutiimimme jäseniä, voit halutessasi varata tapaamisajan etukäteen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen salesrail@mipro.fi. Olet tervetullut pistäytymään osastollamme messujen aukioloaikana myös ilman etukäteistapaamista.

Jari Pylvänen – Business Unit Director

Jarkko Lipo – Sales Manager

Aki Luostarinen – Account Manager

Janne Siirilä – Account manager

Tom Lille – Account Manager

Petteri Turkki – Solution Manager

Juha Turunen – Safety Manager

Tiia Veistämö – Marketing Manager

Tiihon Savo – Design Manager